Inschrijving JDRF One Walk 2022 van start!

01-04-2022 | 12:22

Eindelijk! Het defenitieve programma van de JDRF One Walk 2022 is bekend en dat betekent dat de inschrijving vanaf nu van start kan! 

Op zaterdag 11 juni zetten we stappen van type één naar type géén. Met drie prachtige wandelingen vanuit de Veluwe (exacte locatie volgt z.s.m.) gaan we terug naar de oorsprong van de One Walk: wandelen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes!  

Samen met jou willen we dit jaar 150.000 euro ophalen voor onderzoek naar genezing en behandeling van type 1 diabetes. Doe jij met ons mee?  

Wat betreft de wandelingen zijn er verschillende afstanden. Kies jij voor de originele JDRF One Walk van 1,5 km, die je kunt lopen na een informatief wetenschapsprogramma? Tijdens deze wandeling lopen zelfs enkele wetenschappers met je mee!  

Zoek je meer uitdaging? Overweeg dan de wandeling van 12,5 km over de hei. Voor de wandelfanaat is daar de wandeling van 25 km, die we in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseren. 

Kun je er op 11 juni niet bij zijn, maar wil je wel geld ophalen voor onderzoek naar type 1 diabetes? Ook dat kan!

Los van deze prachtige wandelingen kun je uiteraard ook gezelligheid, demo's van diabetes technologie, leuke activiteiten, hapjes, drankjes en nog veel meer verwachten.

Ben jij er ook bij? 

SCHRIJF JE IN! 

JDRF One Walk 2021 terugkijken?  

Wil je motivatie of inspiratie opdoen? Bekijk dan de vorige editie van de JDRF Walk terug.

De 10e editie van de JDRF One Walk was een groot succes. Tijdens de slotdag op 19 juni 2021 werd duidelijk dat we met z'n allen maar liefst € 125.563 hebben opgehaald voor de 2021-editie! We zijn enorm blij met dit resultaat, de inzet van jullie als actievoerders en het enthousiasme waarmee iedereen in actie kwam voor een wereld zonder type 1 diabetes. 

Hieronder kan je het allemaal terug kijken. Van de live Q&A met wetenschappers, JDRF international, toffe acties, video’s en meer: je hoeft niets te missen.  

Kijk de uitzending terug