Negen tips om jouw actie succesvol te maken

Tip 1

Vertel op jouw actiepagina waarom jij een actie start en voeg foto's toe van jezelf of van je actie. Hoe persoonlijker je pagina is, hoe sneller mensen jou willen supporten.

Tip 3

Zet de link van je actiepagina met oproep onder je naam/handtekening in al je e-mails. Zo ziet iedereen die je mailt je actie direct.

Tip 5

De meeste mensen doneren snel als jij ze zelf benadert. Via Whatsapp gaat dat snel: maak een verzendlijst en deel de link naar jouw actiepagina met een persoonlijke boodschap. Laten mensen weten dat ze doneren? Dan kan je ze gelijk een bedankje sturen.

Tip 7

Wist je dat je met jouw actiepagina blogs kan delen? Zo houd je mensen op de hoogte van je actie. Deel mijlpalen, jouw verhaal over type 1 diabetes en bijzondere sponsoren.

Tip 9

Vergeet niet om ook bedrijven te benaderen om je te sponsoren. Je werkgever, een goede klant, een fijne leverancier. Als dank kan je daarover een speciaal nieuwsbericht schrijven en verspreiden met hun naam daarin.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar

Wij helpen je graag om je actie tot een succes te maken. Neem gerust contact op via info@jdrf.nl

Gaat het goed? Laat het ons weten!

Gaat het goed met je actie en heb je daar een bijzonder leuk verhaal bij? Laat het ons weten. Stuur ons een berichtje via info@jdrf.nl en misschien delen we jouw actie en verhaal via onze social-media-kanalen.

Heb je nog tips voor ons?

Wij geven hier tips maar misschien heb jij ook nog goede tips voor iedereen. Heb je tips voor andere actievoerders? Laat het ons weten via info@jdrf.nl