Deelnemen aan de JDRF One Walk 2023

 

Hoe werkt het?

Via onderstaande Aanmelden-knop kun je je opgeven voor deelname aan de JDRF One Walk 2023 op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere:

Aanmelden


Naast gegevens als je naam en mailadres, vragen we je om aan te geven met hoeveel mensen je naar het evenement komt. Dat is belangrijke informatie voor ons, omdat we met die informatie faciliteiten zoals parkeren en catering goed kunnen afstemmen om de One Walk voor jou én alle andere deelnemers tot een geslaagd evenement te maken!

Sponsorpagina aanmaken en een donatie doen

Tijdens je aanmelding kun je invullen of je een fondsenwervingsactie (sponsorpagina) wilt starten of een donatie wilt doen (beide niet verplicht voor deelname aan het evenement).
Weet je nu nog niet of je dat wilt? Dan kun je dat altijd ná je aanmelding nog besluiten. Hoe je op een later tijdstip een donatie doet of een sponsoractie opstart, lees je onder ‘veelgestelde vragen’.
Kun je er op de JDRF One Walk dag niet bij zijn, maar wil je wel geld ophalen voor onderzoek naar type 1 diabetes? Lees dan onder ‘veelgestelde vragen’ hoe je tóch een actiepagina aan kunt maken.