Wij staan voor je klaar

 
 
Wij helpen je graag om je streefbedrag voor je deelname aan de JDRF One Walk te halen. Hiervoor hebben wij tools die jou hierbij kunnen helpen.

De beste tip die we jou kunnen geven is: durf te vragen! Laat jouw vrienden, familie en bekenden via social media weten dat je meedoet met de JDRF One Walk en vraag om hun bijdrage. Op deze pagina vind je een aantal tips hoe je dat het beste kunt doen. Meer vragen? Mail info@jdrf.nl 

Voorbeeldteksten voor e-mail

Stuur naar alle mensen die je kent een e-mail en vraag of ze jouw deelname aan de JDRF One Walk steunen met een bijdrage. Hiervoor hebben wij voorbeeld e-mails gemaakt. Ook kun je deze voorbeelden gebruiken om bijvoorbeeld bedrijven te mailen om ze te vragen of ze jou willen sponsoren.

Voorbeeldteksten voor social media

Deel via social media dat je meedoet aan de JDRF One Walk. Hiervoor hebben wij wat teksten voor je gemaakt die je hiervoor kunt gebruiken: 

  • Facebookbericht
    Op zaterdag 10 juni doe ik mee met de JDRF One Walk en wandel ik ... kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar type 1 diabetes! Steun jij mij met een donatie? [link van je sponsorpagina] 

  • Instagram bericht 
    Op zaterdag 10 juni doe ik mee met de JDRF One Walk en wandel ik ... kilometer om geld op te halen voor onderzoek naar type 1 diabetes! Steun jij mij met een donatie? Link in bio.

  • Whatsapp bericht: 
    Hoi ik doe mee met de JDRF One Walk, een wandelevenement georganiseerd door JDRF Nederland. Steun jij mij met een donatie om onderzoek naar type 1 diabetes mogelijk te maken? [link van je sponsorpagina] 

Hieronder vind je afbeeldingen die je kunt gebruiken om te delen via je social media. Zo kun je makkelijk en snel laten weten dat je meedoet met de JDRF One Walk en om een bijdrage vraagt voor jouw deelname. Download hieronder de plaatjes en deel ze!

Vergeet ons niet te taggen (@jdrf_nl op Instagram en @jdrfnederland op Facebook) en de hashtag #JDRFOneWalk te gebruiken.

Voorbeeldteksten mails Download