Team Pieter

Sugarchamp!
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.250 (160%)

update - maandag 13 juni: WE MADE IT!  Samen met een tweetal verpleegkundigen, een internist en een gids die de tijd streng bewaakte, hebben we een fantastische dag beleefd. Het waren maar liefst 28 km's. Asfalt, Rul en hard zand, Klinkers, alles hebben we onder de voeten gehad. Stap na stap. Pratend, zingend en elkaar moed in sprekend. En de sponsoring, de lieve en hartverwarmende reakties... dat bracht ons, zeker tijdens de laatste pittige km's (en dan is echt het tempo zoek!) naar de finish op het magische Papendal! Enorm veel dank voor de sponsoring, klein of groot, beide met evenveel warmte geschonken, zijn voor JDRF heel waardevol! De was laten we nog even de was, de voetzooltjes branden nog en de spieren.....''ach, zo graag er voor over!!''  

update - vrijdag 10 juni: MORGEN IS HET ZOVER! De teamshirts zijn gewassen. De schoenen ingelopen. De sensor moet het doen. Enorme tas met suikers en hulpmiddelen wordt gepakt. Vroeg naar bed en vroeg uit de veren. We zijn een beetje zenuwachtig maar enorm gemotiveerd door alle lieve reakties en bijdragen, of ze nu groot of klein zijn. Het blijkt toch maar weer dat iedereen dolgraag voor Pieter en alle andere diabeten wenst dat we nu echt gaan van type één naar type géén!

 

Onze zoon Pieter is onze Sugarchamp. Net als alle andere TD1-ers verdient hij een beker. Hoge pieken en diepe dalen. En altijd als het niet uitkomt. We hebben een pin-list waar we zijn suiker hebben gemeten. In de rij voor de python in de Efteling, bij de douane, in het vliegtuig, op de voetbaltribune bij FC Barcelona, op het sportveld, in de auto, tijdens de Cito, op een kinderfeestje, s nachts.... en zo kunnen we door blijven gaan. Na de bloedmeting volgt suiker of insuline. Zijn zussen leerden al vroeg te meten en te spuiten en wanneer zijn pompalarm s nachts afgaat springen zij uit bed. Pieter is inmiddels zelfredzaam. Voelt zijn hypo's nu overdag nog goed aankomen, gelukkig. Maar het kan ook anders. Voor sommigen is een hypo een dubbeltje op zijn kant. Voor alle kinderen in de toekomst.... wensen wij een wereld zonder prikken, meten, spuiten en bolussen. Want hoe volwassen moet je als kind omgaan met deze ziekte! 

Steun het onderzoek naar deze auto-imuunziekte. JDRF zet zich internationaal in voor het uit de wereld helpen van diabetes Type 1. En overbodig te melden maar toch; ieder 'dubbeltje' wordt goed besteed!

11 juni trekken wij onze wandelschoenen aan en gaan met de familie aan de wandel en hopen met deze 'One Walk' diabetes de wereld uit te wandelen. 

Duizend zoete zoenen van dank!

Marjorie & Herman

 

 

Bekijk alle
16-06-2022 | 19:29
11-06-2022 | 19:53
11-06-2022 | 14:50
11-06-2022 | 11:23 Zet hem op tegen de diabeestjes!
11-06-2022 | 08:20