Team Rebecca

Team Rebecca loopt voor een eind aan Diabetes type 1
from € 150 (20%)

Sinds 28 november 2013 heeft Rebecca de diagnose diabetes type 1. Helaas is er nog steeds geen genezing mogelijk. Daarom loopt Team Rebecca ook dit jaar weer mee om geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing van Diabetes type 1.

View all
03-02-2020 | 14:21 De wereld verdient een middel tegen diabetes en dat komt er alleen maar als iedereen zijn steentje bijdraagt.
03-02-2020 | 08:01
02-11-2019 | 14:52
View all

19 April komt steeds dichterbij!!

02-02-2020 | 18:38 19 april komt steeds dichterbij. Vandaag nog precies 11 weken voordat Rebecca de Cascaderun weer loopt om geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing van Diabetes type1. Want wat zou dat geweldig zijn, geen Diabetes type 1. Het afgelopen jaar is er weer van alles gebeurt. Dit schooljaar is Rebecca begonnen in Havo4. Een druk jaar met meerdere toetsweken. Net ook weer een toetsweek achter de rug. En natuurlijk doet ze nog steeds veel aan handballen! Daarnaast ook lekker aan het paardrijden op haar pony May, wandelt ze met de hond van opa en oma, en gaat vaak skeeleren en hardlopen. Op diabetes gebied is er ook het 1 en ander gebeurt. Sinds september weten we dat ze insuline antilichamen heeft. Erg ingewikkeld om uit te leggen. Door deze insuline antilichamen wordt de werking van de insuline erg onvoorspelbaar.  Dit maakt het er voor Rebecca niet makkelijker op. Daarnaast komt het erg weinig voor en er is niks aan te doen.  Nu inmiddels weer druk aan het trainen voor 19 april. Maar ook veel aan het wandelen om te kijken hoe haar lichaam reageert op veel activiteiten. Dit omdat ze voor de Cascaderun eerst nog met school een week op survivalkamp naar Tsjechië gaat. Heel erg leuk, maar ook heel erg spannend.  Om tijdens het sporten zo min mogelijk last te hebben van de insulinepomp nu ook verschillende soorten pomptasjes aan het uitproberen. Op dit moment gebruikt ze een tasje van @kaiodia. Dit tasje heeft ze in november gewonnen en het bevalt erg goed😉. Maar het zou natuurlijk helemaal fijn zijn als Rebecca (en alle anderen met diabetes type 1) helemaal geen insuline meer nodig zijn. Maar hiervoor is geld nodig. En daar zijn we jullie hulp bij nodig. https://www.jdrfwalk.nl/team/team-rebecca   De handbalfoto's zijn gemaakt door @fotosvanelln          
Read more