Team Björn

Zo trots op alle kids met Type 1, maar we gunnen ze een leven zonder!!
from € 999 (140%)

Alweer bijna negen jaar geleden begon onze reis door diabetes land, wat een barre tocht hebben wij als gezin afgelegd, en de eindbestemming is helaas nog steeds niet in zicht.

Maar mijn respect voor Björn en alle andere kids met Type 1 is in die negen jaar alleen maar groter gegroeid!! Elke dag weer doen alle kanjers zo hun best, en ja, ze vergeten wel eens wat en/of spuiten wel eens wat teveel, maar het is ook zo ongelofelijk veel waar ze altijd aan moeten denken (bovenop alle dingen waar pubers zonder Type 1 ook al eens moeite mee hebben om te onthouden).

Dus ben of ken je zo’n kanjer met Type 1??? Sta op, sta in je kracht, geef jezelf een schouderklop en wees daarna zo ongelofelijk trots op jezelf!!! Als jullie hier in de straat hadden gewoond had ik jullie allemaal persoonlijk een dikke knuffel gegeven, gewoon, omdat jullie dat verdienen!!!.

Feit blijft dat we willen dat iedereen ZONDER Type 1 door het leven kan.
Voor de achtste!!! keer wandelen wij als Team Björn in Juni de JDRF one Walk. Wij hopen dat iedereen ons wil helpen om geld voor onderzoek bij elkaar te brengen, alle beetjes helpen en wij hopen dat al die kleine beetjes uiteindelijk tot die felbegeerde genezing zullen leiden………

Sponsor a.u.b.Team Björn en laat zien dat je kids met Type 1 een warm hart toedraagt. 1000x dank !.

View all donors
15-06-2019 | 00:13
14-06-2019 | 23:31 Zoveel hoop op type geen! Trots op jullie als gezin, stuk voor stuk toppers! Dikke kus en een mooie opbrengst morgen voor de hopelijk nabije toekomst. Dikke knuffel, XXX
14-06-2019 | 22:15
14-06-2019 | 21:44 Diabetes Type -1 moet de wereld uit door onderzoek dat voor genezing kan zorgen. Onze kleinzoon Julian Scharloo heeft deze ziekte. Wij weten hoeveel impact deze ziekte op Julian, zijn ouders en broers heeft. Je hebt nooit vrij en je bent iedere dag 24 uur met deze ziekte bezig.
14-06-2019 | 21:16
View all

Dank aan Hema Velserbroek

29-04-2019 | 20:35 En na zo'n lintje gaan we weer verder met de orde van de dag...… Met een hele grote dank aan Hema Velserbroek!!! Wat een top avond hebben Demi en ik net weer gehad, elk jaar proberen we een leuke actie voor Team Björn te bedenken, en dat is dit jaar toch ook wel weer gelukt denken wij ;-) En als er dan ook weer twee nieuwe donaties vandaag bij zijn gekomen, nou dan hebben we weer reden voor een feestje!!! WEER EEN STAPJE DICHTERBIJ...….. Fortune cookies (geluks koekjes) zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook super leuk, de Hema gaf ze aan ons, en wenste ons veel geluk om daar geld voor Team Björn mee op te halen. Demi en ik zijn net terug, we hebben pas 1 huizenblok kunnen doen, tja, soms klets ik iets teveel ;-) Wat een positieve reacties van alle lieve mensen, hart-verwamend gewoon weer. Op een positieve manier aandacht vragen voor Type 1, dat is goed gelukt vanavond!!     Fijne avond allemaal!!!
Read more