Björn

10 jaar op een rij

Still to go

from € 16 (2812%)

Tien jaar geleden zakte de wereld onder onze voeten vandaan, onze prachtige zoon werd bestempeld als "chronisch zieke". Wat een klap in ons gezicht, er werd letterlijk verteld dat "het domme pech is" dat hij dat heeft gekregen, wij moesten ons "er maar bij neerleggen"

Vanaf dat moment zijn wij met team Björn juist vol de strijd aangegaan, een strijd om te winnen, en niet één om bij de pakken neer te zitten!!!!.

Soms is Type 1 ( zelfs na tien jaar in het dagelijks leven) nog steeds een heftige strijd, maar wij gaan niet bij de pakken neer zitten...…..

Trots op onze kanjer overheerst!!!!

Ondanks het feit dat de Walk fysiek niet door kan gaan, staat ook in Corona tijd onderzoek gelukkig niet stil!!! 

In deze onzekere en angstige Corona tijd voelde het voor ons niet makkelijk om Team Björn te starten, maar meerdere lieve mensen die al jaren onderzoek steunen hebben ons gevraagd om toch de stoute schoenen weer aan te trekken.

Dit jaar kunnen wij tot groot verdriet helaas niet echt de Walk wandelen maar digitaal gaan wij toch ons beste beentje voor zetten op 13 Juni.

Lieve mensen, mocht je deze maanden geld overhouden omdat alle etentjes buiten de deur niet doorgaan of omdat je geld bespaart bij de kapper dan zouden wij het enorm waarderen als jullie aan Team Björn willen denken ;-) 

Ook als door alle omstandigheden het voor jullie niet mogelijk is om ons financieel te steunen, ook dan zijn we jullie dankbaar voor het lezen van dit bericht en zijn wij dankbaar voor alle hulp die wij de afgelopen jaren mochten ontvangen.

Stay safe en wees lief voor elkaar!!

Veel liefs en dikke knuffels van Team Björn

 

Doneren mag eventueel via de 'doneer nu' knop!  Miljoen maal dank!

View all
23-05-2020 | 08:33 Voor mijn lieve kleinzoon Björn
11-05-2020 | 21:29
11-05-2020 | 18:17
09-05-2020 | 08:02
08-05-2020 | 23:00 Lieve Björn, helaas wordt er dit jaar niet gewandeld maar natuurlijk blijven wij ook dit jaar dit goede doel steunen! Op naar type geen! De Molenaartjes...