Praktische Informatie


 Nog even te gaan totdat wij, met z'n allen, flinke stappen gaan zetten op weg naar een wereld zonder Type 1 Diabetes. 

Hierbij ontvangen jullie alle benodigde praktische informatie voor 17 juni op een rijtje.

Adres en parkeren
Het adres van Slot Zeist is Zinzendorflaan 1 te Zeist. Naast het Slot (zie foto) is een grote parkeerplaats (adres: Brouwerij 1 te Zeist), hier kan je gratis parkeren. Mocht deze parkeerplaats vol staan kan je in de 'parkeergarage Figi' (betaald) parkeren of kan je zelf zoeken naar een alternatieve parkeerplaats, bijvoorbeeld in de wijk rond het Slot.OV
Kom je met het OV? Slot Zeist is goed te bereiken met de bus vanaf bijvoorbeeld de stations Utrecht Centraal en Driebergen-Zeist. Plan je reis op 9292.nl

Ingang
Dit jaar is de ingang via de tuin ingang van Slot Zeist. Je loopt om de gracht heen naar de zuidkant van het Slot, bij het witte bruggetje kom je het terrein op. Er hangen bordjes om je de juiste weg te wijzen.

Ontvangst
Enthousiaste JDRF Vrijwilligers staan bij de witte brug klaar om je te ontvangen. Van hen krijg je het 'JDRF One Walk Eventmagazine'. In het eventmagazine vind je onder andere een plattegrond, het programma en de speurtocht!

Programma
Bekijk het programma hieronder beknopt of lees het in meer detail op https://www.jdrfwalk.nl/programmaCatering
Er is betaalde catering aanwezig op het terrein; ijs, koffie, broodjes en salades en uiteraard is er genoeg aan drinken onder de zon te koop. Let er op dat je niet bij iedereen kan pinnen. Helaas is het voor de cateraars niet mogelijk om de koolhydraat hoeveelheden weer te geven. Er zijn glutenvrije producten beschikbaar. De catering is voor eigen rekening. 

Route
De route zelf houden we nog even geheim tot 17 juni. Hij zal deels over geasfalteerde paden en deels over onverharde paden lopen. Deze zijn onder normale omstandigheden geschikt voor wandelwagens. Hou er rekening mee dat er op bepaalde punten ook gewoon verkeer zal rijden en let dus ten alle tijden goed op.Weer en kleding
De JDRF One Walk is een echt buiten evenement, houd daar rekening mee. Bijvoorbeeld door een goede jas mee te nemen als er kans is op regen of door zonnebrandcréme mee te nemen bij zonneschijn. 

Voetbalclinic met Ronald de Boer
De voetbalclinic met Ronald de Boer is alleen toegankelijk voor mensen die zich van te voren hebben aangemeld en hun bevestigingsmail van 9 juni kunnen laten zien (heb je geen bevestigingsmail ontvangen, neem contact op met Veerle via vhuigen@jdrf.nl).
Na de tweede clinic, om 13.45 uur, is er wel de mogelijkheid om een handtekening en foto van Ronald de Boer te vragen. Meld je daarvoor bij de JDRF kraam!

Speurtocht
De puzzeltocht tijdens de wandeling van de afgelopen jaren heeft plaats gemaakt voor de 'JDRF One Walk Speurtocht'! De speurtocht vind niet alleen tijdens de wandeling plaats, maar bevat ook een stempelkaart waarmee leuke activiteiten gedaan kunnen worden. De speurtocht staat in het eventmagazine die jullie bij ontvangst zullen krijgen.