Laatste nieuws


 Hier vind je alle laatste nieuwtjes omtrent de JDRF One Walk 2017!

Ruth en Chananja in de spotlight met JDRF One Walk actie op Lindanieuws!

Mee doen met de JDRF One Walk is natuurlijk superleuk - en voor een goed doel: onderzoek naar Type 1 Diabetes. Dat vond Lindanieuws ook en daarom staat er op de website een supermooi artikel over Ruth en Chananja, moeder en zoon met T1D. Ruth en Chananja doen mee als team 'Chananja en Raphaël' en hebben geld ingezameld met het haken van knuffels met insulinepompen, en het vragen van donaties aan familie en vrienden. Benieuwd naar het hele artikel? Klik hier!

Standhouder en nieuwe sponsor De Nieuwe Band aanwezig op JDRF One Walk 2017

Een van de nieuwe sponsoren van JDRF Nederland, de Nieuwe Band, zal ook aanwezig zijn op de JDRF One Walk 2017. Op hun stand kun je bij een voedingsdeskundige vragen stellen over gezonde voeding en krijg je korting op het afnemen van een speciaal pakket met gezonde en biologische voeding.

Extra Loterijprijzen
Onlangs hebben we extra loterijprijzen ontvangen, waaronder een uitje naar een klimpark voor 3 personen!

Voetbalclinic met Ronald de Boer = Vol
De voetbalclinic met Ronald de Boer zit helemaal vol, helaas is het niet mogelijk om extra deelnemers toe te laten. Iedereen die zich heeft ingeschreven heeft op 9 juni een mailtje gekregen van Veerle Huigen, neem deze email mee naar de clinic als entreebewijs. 

Berendokters van de IFMSA-VUMC maken je knuffelbeer beter!
Tijdens de JDRF walk zullen berendokters van de IFMSA-VUmc aanwezig zijn om samen met de kinderen die naar de walk komen knuffels "beter" te maken met verbandjes en dergelijken. Er zijn enkele leenknuffels aanwezig, maar het is ook leuk als kinderen hun eigen knuffel meenemen!

Workshop Type 1 Diabetes en Sport door Per Winterdijk gaat niet door
Vanwege ziekte van de spreker gaat deze workshop helaas niet door.

Nieuw recordbedrag voor de JDRF One Walk!
Op 13 juni is de totaal opbrengst van de JDRF One Walk 2016 (€ 177.500) overschreden, dat betekent dat we nú al een nieuw recordopbrengst hebben voor de JDRF One Walk en onderzoek naar Type 1 Diabetes!

Maartje de Wit helaas niet aanwezig tijdens Q&A

Dr. Maartje de Wit, onderzoekster op het gebied van Type 1 Diabetes en psychologie, heeft helaas laten weten vanwege persoonlijke omstandigheden niet aanwezig te kunnen zijn bij de JDRF One Walk.

Het laatste programma is gepubliceerd

Bekijk hem hier (klik)!

Ascensia en Abbott ook aanwezig op informatiemarkt

Ascenscia, fabrikant van bloedglucosemeters, en Abbott (fabrikant van de Freestyle Libre), zullen beiden ook aanwezig zijn op de informatiemarkt tijdens de JDRF One Walk. Roche, Medtronic, Mediq, Lilly, Ypsomed, Zkope en de Nieuwe Band hebben al eerder hun aanwezigheid op de informatiemarkt bevestigd.

Stichting Kinderdiabetes niet aanwezig

Helaas heeft Stichting Kinderdiabetes aangegeven niet aanwezig te zijn op de informatiemarkt. Vanwege de opbouwende fase waarin regio Utrecht zich nu bevindt is het nu te vroeg om bij de JDRF One Walk te zijn. Ze verwachten bij volgende events wel aanwezig te zijn.

Loterijprijzen blijven groeien

Een Thermen Bussloo arrangement, verschillende boeken en toegangskaarten voor mooie musea stonden al op de lijst met loterijprijzen. De lijst met prijzen blijft groeien: powerbanks, knuffels en wederom een prachtige boottocht door de Amsterdamse grachten. Op dit moment maak je kans op bijna 50 prachtige prijzen als je mee speelt met de loterij. Loten kosten €2 per lot en zijn ter plekke te koop op de JDRF One Walk.

Schminkcaravan 2.0 met airbrush en schmink

De schminkcaravan van Karin Juwett is ook dit jaar weer aanwezig. Karin, als moeder van een zoon met Type 1 Diabetes, staat al enkele jaren met haar schminkcaravan op de JDRF One Walk. Dit jaar komt zij met de 2.0 versie en zal er behalve schmink ook airbrush