JDRF One Walk 2023: 10 juni op Stadslandgoed de Kemphaan te Almere

 

Festival vol kennis, inspiratie en ontmoetingen

De JDRF One Walk vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 juni 2023 van 12.00-17.00 uur op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere.

De One Walk 2023 belooft een bruisend evenement voor jong en oud in het teken van type 1 diabetes te worden.

Neem je familie, partner of vrienden mee om samen te genieten van een festivalmiddag met onder andere een kennisprogramma, sportclinics en - natuurlijk – de One Walk!

Nieuwsgierig? Kijk gauw wat het programma te bieden heeft!

Wij zien ernaar uit om je op 10 juni in Almere te verwelkomen, dus meld je snel aan!


Let op: De informatie op deze site wordt regelmatig bijgewerkt, dus check de evenementinformatie voor de laatste informatie over programma en locatie.

 

Aanmelden, sponsorpagina aanmaken en doneren

Deelname aan de JDRF One Walk 2023 is gratis. Graag zien we dat je je aanmeldt als je op 10 juni komt. Hoewel je zonder aanmelding ook van harte welkom bent, kunnen we faciliteiten zoals parkeren en catering het beste afstemmen als we weten hoeveel bezoekers er komen.
Door je aan te melden help je ons om de One Walk voor jou én alle andere deelnemers tot een geslaagd evenement te maken!

Hoewel het dit jaar niet verplicht is om een fondsenwervingsactie (sponsorpagina) te starten als je je aanmeldt, mág dit natuurlijk wel 😉!
Graag zelfs, want om ook in de toekomst onderzoek naar type 1 diabetes en evenementen als de JDRF One Walk mogelijk te maken, waarderen we het ontzettend als jij geld via een sponsoractie ophaalt.

Overigens kun je ook ná je aanmelding besluiten of je alleen of in een team een sponsoractie wilt opstarten: hoe je dat doet, lees je op de pagina 'vragen'. 

Een donatie doen is uiteraard ook mogelijk. Dat kan al tijdens je aanmeldingsproces, maar ook op een later moment. Hoe dat in zijn werk gaat, vind je ook onder 'vragen'

 

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (37%)

Tot de JDRF One Walk 2023:

Bekijk alle

Bij je aanmelding voor de JDRF One Walk op 10 juni kun je aangeven of je ook een sponsorpagina aan wilt maken. Hiermee kun je geld ophalen bij vrienden, familie, collega's, etc. Dit is niet verplicht, maar zo zouden we wel type 1 diabetes sneller de wereld uit kunnen helpen!

Aanmelden
Bekijk alle

Alles wat je moet weten over de JDRF One Walk op 10 juni

31-05-2023 | 09:35 Het volledige programma van de JDRF One Walk is bekend! Op zaterdag 10 juni zien we je heel graag op ons gratis festival voor jong en oud in het teken van type 1 diabetes. Op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere maken we er samen een inspirerende en interactieve middag van! Kom gezellig genieten van de fun-, creatieve en sportieve activiteiten op en rond het festivalterrein * Loop samen met alle andere deelnemers de One Walk van type één naar type géén  * Ga in gesprek met wetenschappers en ervaringsdeskundigen * Ontmoet mensen met én zonder type 1 diabetes op het festivalterrein en en bespreek samen het dagelijks leven met type 1 diabetes en alles wat daarbij hoort * Breid je kennis over type 1 diabetes en diabeteshulpmiddelen uit   Alle belangrijke Informatie op een rijtje: Dit is het complete programma bomvol activiteiten. Zo vind je je weg naar het festivalterrein. Omdat het aantal deelnemers beperkt is, is inschrijving voor de boksclinic van Anne Fleur en haar trainer Jeroen verplicht. Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@jdrf.nl onder vermelding van "Inschrijving kickboksclinic 10 juni 2023". Geef ons je voor- en achternaam én leeftijd door. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan alsnog via deze aanmeldlink. Als je wilt, kun je dan ook meteen een sponsoractie starten om in de toekomst onderzoek naar type 1 diabetes en evenementen als de JDRF One Walk mogelijk te maken. Heb je je al wel aangemeld, maar ben je nog geen sponsoractie gestart? Hoe je dat alsnog kunt doen, lees je onder vragen (eerste vraag). Wil je een donatie doen? Dat kan al tijdens je aanmeldingsproces, maar ook via donatie.    Wij kijken er enorm naar uit om jou te ontmoeten op de JDRF One Walk 2023. Tot de 10e juni!  
Lees meer
Bekijk alle

Nicoline

01-06-2023 | 13:24 Aan: Team Apple Pie voor JDRF!