JDRF One Walk 2020: Save the date!


De datum voor volgend jaar staat vast: dat zal zijn op 13 juni 2020! We kijken er naar uit om jullie dan weer allemaal te zien! De locatie blijft nog even een verrassing.

Tijdens de JDRF One Walk gaan we samen stappen zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes. We zetten ons in om baanbrekend onderzoek mogelijk te maken.

Binnenkort kun je je alweer inschrijven met een actie. Hou deze website daarom in de gaten. Kun je niet wachten met het inschrijven voor volgend jaar? Geef dit dan hier aan, eventueel kunnen wij dan ook vast je actie van voorgaande keer kopiëren naar de nieuwe Walk website van 2020.

Voor een wereld zonder type 1 diabetes


In Nederland zijn er ca. 120.000 mensen met type 1 diabetes (T1D). JDRF streeft naar een wereld zonder type 1 diabetes. Daarom financiert JDRF onderzoek naar genezing, behandeling en preventie van T1D.

Tijdens de One Walk zetten we samen de symbolische stappen richting een betere toekomst, één waarin type 1 diabetes tot het verleden behoort.

Samen met mensen met type 1 diabetes, hun families en vrienden, onderzoekers en bedrijven vormen wij op 13 juni 2020 één grote blauwe cirkel om te laten zien hoe sterk we als community zijn.

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 135.000 (100%)
Bekijk alle

Schrijf je in via de 'Start een actie' knop!
Je kan jezelf en anderen inschrijven. Ook krijg je direct de mogelijkheid om een persoonlijke (team) actiepagina aan te maken waarmee je donaties kan verzamelen en stappen kan zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Bekijk alle donateurs

Anoniem

25-06-2019 | 15:36 Aan: Richard viert zijn verjaardag op de JDRFwalk!