Programma JDRF One Walk 10 juni 2023

01-05-2023 | 10:30

Het wordt op 10 juni in Almere een bruisende festivalmiddag bomvol toffe activiteiten voor jong en oud! Iedereen is welkom om mee te genieten van de JDRF One Walk in het teken van type 1 diabetes.

Pingpongen aan een ronde(!) tafel, boogschieten, klimmen in een touwparcours en samen de One Walk wandelen (1,5 km): het kan allemaal tijdens de JDRF One Walk. Ook organiseren we sportclinics met leefstijlcoach Noortje Voorhuis en kickbokser Anne Fleur Slagt, die beiden zelf type 1 diabetes hebben.

De jongste bezoekers kunnen de Berendokter een bezoekje brengen om hun Rufus de Beer of andere knuffel beter te laten maken. En of je nu jong of oud bent: Abe de Verteller voert jou met zijn fantasievolle verhalen mee naar andere tijden en werelden!

Er is volop gelegenheid tot ontmoetingen tijdens het festival. Zo kun je verschillende wetenschappers op het gebied van type 1 diabetes vragen stellen. Op het festivalterrein kun je bovendien met andere bezoekers in gesprek over het dagelijks leven met type 1 diabetes en alles wat daarbij hoort.

Natuurlijk ontbreekt onze expositie ‘Type 1 diabetes de wereld uit’ niet op 10 juni en dat geldt ook voor de informatiemarkt: daar vind je bedrijven die je graag meer vertellen over verschillende diabeteshulpmiddelen.

Ons festival vol kennis, inspiratie en ontmoetingen start om 12.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Meer details vind je in het programma, dat naarmate de festivaldatum nadert nog verder wordt aangevuld.