Team Beers

Dit jaar gaan we niet feesten......
van totaal € 13.000 (98%)

Vorig jaar hebben we weer een klapper gemaakt met het Bérs suikerfist 2016. We hadden met zijn allen een mooi bedrag van €15.000,- bij elkaar gefeest.

Ook hebben we in 2016 naar aanleiding van het 200 jarig bestaan mee gedaan met de actie van NH1816.                    Onze inzet werd beloond, we wonnen  €10.000,- voor JDRF, hoe gaaf is dat!!

Daar JDRF bij ons in het dorp door het feesten een begrip is geworden, komen er ook spontane acties op touw, dit is zó hartverwarmend!! 'De Begaaiers' hebben het initiatief genomen om met hun Stampwagen dagelijks met Carnaval onder de feestvierende jeugd geld in te zamelen voor Team Beers, een géweldig initiatief!! en zo hebben 'De Korrelkneuzers' op nostalgische wijze mais gehakseld wat veel publiek trok en deze allen wat kwamen nuttigen aan de 'korrelkneuskar' wat ook een behoorlijk bedrag opleverde!! Want in onze omgeving is er té veel jeugd die te kampen heeft met deze zwaar onderschatte rotziekte. Héél graag gunnen we Lars (7), Cil (8), Isa (11), Janneke (16), Ward (19), Fleur (19), Timo (24), Bart (25), Ted (26) een onbezorgd leven, zodat ze niet dag in dag uit met hun Diabetes bezig hoeven te zijn!!

Wij zijn 'De Korrelkneuzers' en 'De Begaaiers' Super dankbaar voor hun actie, TOP!!!