Diabetes Feel Goods

Diabetes Feel Goods wil van type één naar type géén
from € 1.000 (2%)

Het “Team Diabetes Feel Goods”, met Lieke en Nienke in de basis, hoopt dit jaar ook weer een heel positieve bijdrage te leveren aan de JDRF Walk. Want ondanks dat wij dagelijks met Diabetes Feel Goods proberen diabetes een beetje positiever te maken, ervaren wij ook echt weer elke dag hoe lastig en confronterend deze rotziekte is! Dus als ervaringsdeskundigen is onze grootste wens: Diabetes Type 1 de wereld uit! En daarom doen wij ook dit jaar weer mee.

Diabetes Feel Goods is in 2014 opgericht door Nienke Nijhof. Een webshop met allemaal leuke producten om diabetes een beetje mooier te maken en zo iets positiefs bij te dragen voor iedereen met diabetes. Want: “Diabetes isn't fun, but we can have some fun with it”


Dit jaar houden we net als alle voorgaande jaren weer de succesvolle ontwerpwedstrijd! Dus wil jij kans maken op jouw eigen ontwerp op je pomp, meter of sensor? Houd dan onze website en Facebook in de gaten, download de kleurplaat (sjabloon), stuur hem naar ons op en maak via onze Facebookpagina kans op jouw ontwerp om jouw apparaat uniek te pimpen!

Voor ontwerpwedstrijd, zie https://www.diabetesfeelgoods.com/JDRF-walk (binnenkort beschikbaar)

 

View all
25-05-2020 | 15:21