Locatie en Programma

Locatie

Dit jaar vindt de JDRF One Walk Nederland plaats op 13 juni 2020 van 12.00 tot 16.00 uur, op Landgoed Nyenrode te Breukelen!

Programma

Het programma zal plaatsvinden tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Het precieze programma krijgt in de komende maanden vorm. Wel kunnen we je al het volgende beloven:

De Wandeling
Het evenement heet niet voor niets de JDRF One Walk. Een relatief korte (3-5 km), maar zeer symbolische wandeling, van type één naar type géén.

Wetenschappers
De beste wetenschappers van Nederland worden door JDRF gefinancierd, op de JDRF One Walk zullen zij vertellen wat er het afgelopen jaar is gebeurt en wat er het komende jaar gaat gebeuren, allemaal dankzij de euro's die JDRF One Walk deelnemers hebben opgehaald.

Informatiemarkt
Type 1 diabetes is niet simpel. Totdat T1D de wereld uit geholpen is hebben we vele organisaties nodig. Pompfabrikanten, ziekenhuizen, stichtingen die opkomen voor mensen met type 1. Op de informatiemarkt kan je kennis maken met veel van dergelijke organisaties.

Sport & Spel
Springkussens, sportclinics, oud-hollandsche spelen, en noem het maar op. Elk jaar is er weer wat nieuws te beleven voor van (zeer) jong tot (zeer) oud!

Een podium voor onze helden!
Iedereen op de JDRF One Walk is een held. Alleen al door op de JDRF One Walk aanwezig te zijn help je JDRF om het belang van type 1 diabetes onderzoek te benadrukken.
Elk jaar zijn er toch weer uitzonderlijke helden te benoemen; een vader en zoon die uit München zijn komen fietsen, dorpsgenoten die tienduizenden euro's op hebben gehaald, een 8 jarige jongen die vele sleutelhangers heeft gemaakt en deze verkoopt voor T1D onderzoek...