Bedankt!


 

 

Dank voor jouw JDRF One Walk 2017 deelname!
Mede dankzij jou is er € 208.500 opgehaald voor onderzoek op weg naar Type géén!
Wat een fantastisch bedrag, hiermee kunnen we weer een serieuze stap zetten in de onderzoeken op weg naar een wereld zonder Type 1 Diabetes! 
We kunnen jou daar niet genoeg voor bedanken... Dus hierbij nog een keer: dank!En wat was het ook een mooie dag, de zon kwam geregeld kijken en zorgde voor een warme gloed over Slot Zeist. 
Wil je terug zien hoe Ronald de Boer zijn voetbalclinic gaf? Hoe men de stormbaan overwon? Hoe de wetenschappers antwoordden op vragen uit het publiek? 
Hoe wij samen de symbolische wandeling van type één naar type géén volbrachten?
Klik hier voor de foto's!Afgelopen zaterdag hebben we enkele awards uit mogen rijken voor 1) het hoogste bedrag 2) het grootste team en 3) de meest ludieke actie.
Hieronder lees je nog eens wie gewonnen heeft en waarom. Geïnspireerd? Wellicht win jij volgend jaar een award!

1) Award Hoogste Bedrag opgehaald -> Team Beers
Het is al weer de 4e keer dat Team Beers het hoogste bedrag heeft opgehaald. Na twee keer met het 'Bèrs Suikerfist' flink gescoord te hebben wisten ze nu opnieuw een flink bedrag op te halen. 
Mede dankzij de online stem van velen van jullie heeft Team Beers € 10.000,- gekregen via een online actie van verzekeraar NH1818. Naast dit mooie bedrag hebben ook de lokale carnavals- en landbouwvereniging voor Team Beers ingezet, resulterend in een prachtige € 12.853!2) Award Grootste Team -> Team Anouk
"Er waren podiumplaatsen voor de grootste groep, het meest gedoneerde geld.. Ook opa Tiny was daarbij. “Volgend jaar sta jij op dat podium”, waren de woorden en belofte van opa."
Zo is te lezen in het media artikel over Team Anouk (klik). Vervolgens hebben ze zo veel mogelijk mensen gemobiliseerd om op 17 juni naar Slot Zeist te komen. Maar liefst 65 mensen liepen er voor Team Anouk van één naar géén, en passant haalde ze ook nog eens € 3.965 op voor onderzoek!
Lees op hun pagina hoe zij dit aan hebben gepakt: https://www.jdrfwalk.nl/actie/anouk-ackermans/updates  3) Award Meest Ludieke Actie - Nienke Drissen
Speciaal voor de JDRF One Walk is Nienke uit groep 8 van basisschool De Klapwiek uit Eindhoven een eigen bedrijfje begonnen 'Duimpie'. Haar bedrijf Duimpie maakte o.a. mooie kaarten en boekenleggers van duimafdrukken. Deze verkocht ze vervolgens waarbij de opbrengsten voor haar JDRF One Walk actie waren. In totaal haalde ze zo € 350 op. Volgende JDRF One Walk op 16 juni 2018 - Nieuwe locatie!
Schrijf het vast in je agenda: 16 juni 2018. Dan gaat de alweer 7e JDRF One Walk plaatsvinden. Na drie jaar Slot Zeist hebben we een supercoole nieuwe locatie gevonden. Waar? Dat houden we nog even geheim... 
We hopen je opnieuw te mogen begroeten om zo verdere stappen te zetten op weg naar een wereld zonder Type 1 Diabetes!

Met wandelende groet,

Ties Obers
Voorlichting en Fondsenwerving | T1D sinds 2006
 
Stichting JDRF Nederland
Kanaalweg 16 G-L (gebouw A4)
3526 KL  Utrecht
e:  tobers@jdrf.nl
m: +31 (0)6 48 92 12 53