Diabetes: just a word, not a sentence!

Dit is de actie van Sanne van Beem

( Lid van team: Meander en Tergooi )

van totaal € 350 (128%)

Uitslag loterij Bussum Cultureel:

Hartelijk bedankt dat u een of meerdere lootjes heeft gekocht. Enkele prijzen zijn direct bij de trekking opgehaald, de overige nummers waarop een prijs is gevallen vindt u hier. Als u het winnende lotnummer in uw bezit heeft  kunt u mailen naar sanne.vanbeem@hotmail.com.

Cadeaubon Ijssalon Irene: 106

Tien-frietenkaart Friethuis het Ouwe Dorp: 102, 115

Ijscoupes: 82

Toegangskaartje Beeld en Geluid: 190, 101

DVD-box Brugklas: 58, 126

Cadeaubon Ijssalon De Hoop: 161, 163

Nestlé notitieboek: 27

Introductiecursus sportklimmen voor drie personen bij Rocksteady: 2, 112, 120

Twee toegangskaartjes voor zwembad De Zandzee: 30, 57, 90, 135

 

Tevens wil ik alle bedrijven bedanken voor hun enorm gulle en spontane bijdragen: Ijssalon Irene, IJssalon De Hoop, Friethuis het Oude Dorp, Beeld- en Geluid, Rocksteady en De Zandzee.

En natuurlijk Anne, Denise, Dian, Emma, Jamie en Emiel: bedankt voor het helpen :).

 

Ik ben Sanne en ik ben 17 jaar oud. Sinds oktober 2014 heb ik type 1 diabetes en sinds januari 2015 zet ik mij in als jeugdambassadeur van het JDRF. In Juli mag ik JDRF Nederland vertegenwoordigen tijdens het Childrens Congress in Washington! Daarnaast ben ik vrijwilliger bij Eéndiabetes en zit ik in een panel dat de belangen van jongeren met een chronische aandoening behartigt. 

Als ik niet bezig ben met diabetes, ben ik actief binnen de studievereniging, sport ik en help ik mee op de manege. Ik studeer daarnaast geneeskunde, later zou ik graag kinderarts willen worden. Dit gaat nog lang duren. Ik hoop dat er een genezing voor wordt gevonden voor ik klaar ben. Ik ben ervan overtuigd dat JDRF dit mogelijk gaat maken. Help je mee?