Pimp je pomp! Doneer aan JDRF en win je eigen ontwerp

Diabetes Feel Goods

Still to go

Qr
from € 250 (6%)

Het “Team Diabetes Feel Goods”, met Lieke en Nienke in de basis, hoopt dit jaar ook weer een heel positieve bijdrage te leveren aan de JDRF Walk. Want ondanks dat wij dagelijks met Diabetes Feel Goods proberen diabetes een beetje positiever te maken, ervaren wij ook echt weer elke dag hoe lastig en confronterend deze rotziekte is! Dus als ervaringsdeskundigen is onze grootste wens: Diabetes Type 1 de wereld uit! En daarom doen wij ook dit jaar weer mee. Want: “Diabetes isn't fun, but we can have some fun with it”

 

Eigen ontwerp verloting!

Maak kans op een exclusief ontwerp voor jouw diabetes apparaat door te doneren aan JDRF!

Doe een donatie, klein of groot, alles is welkom en uit al onze team-donateurs zullen wij op 25 juni 2021 een winnaar trekken. De winnaar krijgt een sticker met ontwerp naar eigen keuze om je pomp (meter) te pimpen.

Dus heb jij altijd al een ontwerp willen hebben voor je pomp/meter/sensor met panda’s, ananassen of groen/gele strepen willen hebben; dat kan! Doneer op onze JDRF actie-pagina en maak kans op een ontwerp van jouw keuze.

 

PIMP JE POMP ONTWERPWEDSTRIJD
Dit jaar houden we net als alle voorgaande jaren weer de succesvolle ontwerpwedstrijd! Dus wil jij kans maken op jouw eigen ontwerp op je pomp, meter of sensor? Check dan op onze website hoe je dat moet doen en maak via onze Facebookpagina kans op jouw ontwerp om jouw apparaat uniek te pimpen! 

https://www.diabetesfeelgoods.com/JDRF-walk 

 

View all
27-05-2021 | 10:54