JDRF One Walk 2019: Samen tegen type 1.

Tijdens de JDRF One Walk gaan we samen op het landgoed van Kasteel Nyenrode stappen zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes. We zetten ons in baanbrekend onderzoek mogelijk te maken.

Zet ook stappen richting 'type géén'!


Samen gaan we zorgen voor meer onderzoek tegen type 1 diabetes.
Door het jaar heen hebben we actie gevoerd om meer onderzoek naar de genezing van type 1 diabetes mogelijk te maken.
Tijdens de One Walk zetten we samen de symbolische stappen richting een betere toekomst, één waarin type 1 diabetes tot het verleden behoort.
En wat is nou een beter toneel om symbolische stappen te zetten dan het landgoed rondom Kasteel Nyenrode?
Samen met mensen met type 1 diabetes, hun families en vrienden, onderzoekers en bedrijven vormen wij op 15 juni 2019 één grote blauwe cirkel om te laten zien hoe sterk we als community zijn.

Nyenrode kleurt blauw!

Waarom een blauwe cirkel? Niet alleen is dat het internationale symbool voor diabetes, maar de blauwe cirkel staat ook voor hoe mensen in de diabetes-community samenkomen om elkaar te helpen. Ook JDRF, opgericht door twee moeders van kinderen met type 1 diabetes, is hieruit ontstaan.

Type 1 diabetes is een aandoening met een grote impact. Als stichting die zich hier elke dag op richt weten we dat, en weten we dat de community de drijvende kracht zal zijn die tot betere behandeling en genezing gaat leiden.

Op 15 juni 2019 tref je ons van 12.00 tot 17.00 uur op het prachtige 13e eeuwse landgoed bij Kasteel Nyenrode te Breukelen. Kom je ook?

Lees hier meer over de locatie en het programma

 

Doe mee met de JDRF One Walk 2019!

  1. Klik op 'Start een actie'
  2. Start een actie (als je in je eentje fondsen gaat werven) of een team (als je met andere mensen fondsen gaat werven)
  3. Deel je actie of team met iedereen in je omgeving en haal zoveel mogelijk geld op voor een wereld zonder type 1 diabetes!
  4. Kom op 15 juni 2019 naar landgoed Nyenrode en wandel van type één naar type géén!

Meedoen zonder actie te voeren?

Ook zonder een actie te starten ben je natuurlijk welkom op deze unieke middag in het jaar. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven. Dat kan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen.

Ga naar het inschrijfformulier

 

Lees meer Lees minder
van totaal € 135.000 (34%)

Tot het startschot

Bekijk alle

Schrijf je in via de 'Start een actie' knop!
Je kan jezelf en anderen inschrijven. Ook krijg je direct de mogelijkheid om een persoonlijke (team) actiepagina aan te maken waarmee je donaties kan verzamelen en stappen kan zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Start een actie
Bekijk alle donateurs

Anoniem

24-05-2019 | 20:13 Aan: Richard viert zijn verjaardag op de JDRFwalk!