Eindstand JDRF One Walk 2021: € 125.563, informatie 2022 volgt

De 10e editie van de JDRF One Walk was een groot succes. Tijdens de slotdag op 19 juni 2021 werd duidelijk dat we met z'n allen maar liefst € 125.563 hebben opgehaald voor de 2021-editie! We zijn enorm blij met dit resultaat, de inzet van jullie als actievoerders en het enthousiasme waarmee iedereen in actie kwam voor een wereld zonder type 1 diabetes. 

JDRF One Walk 2021 terugkijken? 

Geen probleem! We kijken terug op een onwijs geslaagde online JDRF One Walk. Hieronder kan je het allemaal terug kijken. Van de live Q&A met wetenschappers, JDRF international, toffe acties, video’s en meer: je hoeft niets te missen. 

Kijk de uitzending terug

Dank aan alle actievoerders, donateurs, wetenschappers, vrijwilligers, sponsoren en alle anderen die met ons willen werken aan een wereld zonder type 1. Samen gaan we van type 1 naar type géén. 

JDRF One Walk 2022: informatie volgt

Ook komend jaar lopen we samen met jou van type 1 naar type géén. Voor de JDRF One Walk 2022 lijkt het er zelfs op dat we voor het eerst weer met z'n allen bij elkaar kunnen komen voor de gezamelijke wandeling! 

We delen zo snel als mogelijk het programma. Wil je nu al actievoeren? Dat kan. Je kunt via onderstaande knop je eigen pagina aanmaken voor fondsenwerving.

Maak pagina aan 

Doneren 

De JDRF One Walk 2021 is achter de rug, maar wij gaan door. Meehelpen kan nog steeds door te doneren.

Doneer nu

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Schrijf je in via de 'Start een actie' knop!
Je kan jezelf en anderen inschrijven. Ook krijg je direct de mogelijkheid om een persoonlijke (team) actiepagina aan te maken waarmee je donaties kan verzamelen en stappen kan zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Inschrijven
Bekijk alle

Sophie

10-01-2022 | 12:02