JDRF One Walk 2022 Eindstand: €115.427

Wat een mooie editie van de JDRF One Walk was het zaterdag 11 juni vanuit Radio Kootwijk op de Veluwe. We willen jullie heel erg bedanken voor jullie inzet voor een wereld zonder type 1 diabetes en jullie enthousiasme tijdens de One Walk.

Door jullie hebben we €115.427 opgehaald voor meer wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes. Met jullie bijdrage aan de One Walk 2022 kunnen wetenschappers aan de slag voor de genezing en betere behandeling van type 1 diabetes. We beleefden het zaterdag met elkaar: samen maken we van type één, type géén. Dankjewel dat jullie er waren!

Groetjes,
Team JDRF Nederland 

--

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert JDRF Nederland de elfde editie van de JDRF One Walk. Met drie prachtige wandelingen vanuit de Veluwe (Gelderland) gaan we terug naar de oorsprong van de One Walk: wandelen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes!  

Samen met jou willen we dit jaar 150.000 euro ophalen voor onderzoek naar genezing en behandeling van type 1 diabetes. Doe jij met ons mee? 

Wat betreft de wandelingen zijn er verschillende afstanden. Kies jij voor de originele JDRF One Walk van 1,5 km, die je kunt lopen na een informatief wetenschapsprogramma? Zelfs enkele wetenschappers lopen deze wandeling met je mee!  

Zoek je meer uitdaging? Overweeg dan de wandeling van 12,5 km over de hei. Voor de wandelfanaat is daar de wandeling van 25 km, die we in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseren. 

Voor welke wandeling je ook kiest, je krijgt bij inschrijving automatisch een persoonlijke actiepagina. Wij dagen je uit om daarmee per persoon 150 euro op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes! Meer mag natuurlijk ook ;) 

Kun je er niet bij zijn op 11 juni, maar wil je toch geld ophalen voor onderzoek? Maak dan thuis je eigen actie aan. 

SCHRIJF JE IN

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je in voor een van de activiteiten (zie hieronder)
  2. Vul je persoonlijke actiepagina met je foto en leg in de tekst uit hoe en waarom je geld ophaalt
  3. Deel je actiepagina en vraag vrienden, familie, buren en iedereen die je kent jou te sponsoren voor je wandeling of actie
  4. Loop jouw wandeling op zaterdag 11 juni en zet stappen naar een wereld zonder type 1 diabetes

"Ieder jaar is de One Walk voor mij het moment om in contact te komen met anderen én om bij te dragen aan de oplossing van type 1 diabetes. Ook deze editie ben ik er natuurlijk bij!" - Lydia

Lees meer Lees minder
van totaal € 150.000 (80%)
Bekijk alle

Schrijf je in via de 'Start een actie' knop!
Je kan jezelf en anderen inschrijven. Ook krijg je direct de mogelijkheid om een persoonlijke (team) actiepagina aan te maken waarmee je donaties kan verzamelen en stappen kan zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Schrijf je in!
Bekijk alle

Inschrijving JDRF One Walk 2022 van start!

01-04-2022 | 12:22 Eindelijk! Het defenitieve programma van de JDRF One Walk 2022 is bekend en dat betekent dat de inschrijving vanaf nu van start kan!  Op zaterdag 11 juni zetten we stappen van type één naar type géén. Met drie prachtige wandelingen vanuit de Veluwe (exacte locatie volgt z.s.m.) gaan we terug naar de oorsprong van de One Walk: wandelen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes!   Samen met jou willen we dit jaar 150.000 euro ophalen voor onderzoek naar genezing en behandeling van type 1 diabetes. Doe jij met ons mee?   Wat betreft de wandelingen zijn er verschillende afstanden. Kies jij voor de originele JDRF One Walk van 1,5 km, die je kunt lopen na een informatief wetenschapsprogramma? Tijdens deze wandeling lopen zelfs enkele wetenschappers met je mee!   Zoek je meer uitdaging? Overweeg dan de wandeling van 12,5 km over de hei. Voor de wandelfanaat is daar de wandeling van 25 km, die we in samenwerking met de Bas van de Goor Foundation organiseren.  Kun je er op 11 juni niet bij zijn, maar wil je wel geld ophalen voor onderzoek naar type 1 diabetes? Ook dat kan! Los van deze prachtige wandelingen kun je uiteraard ook gezelligheid, demo's van diabetes technologie, leuke activiteiten, hapjes, drankjes en nog veel meer verwachten. Ben jij er ook bij?  SCHRIJF JE IN!  JDRF One Walk 2021 terugkijken?   Wil je motivatie of inspiratie opdoen? Bekijk dan de vorige editie van de JDRF Walk terug. De 10e editie van de JDRF One Walk was een groot succes. Tijdens de slotdag op 19 juni 2021 werd duidelijk dat we met z'n allen maar liefst € 125.563 hebben opgehaald voor de 2021-editie! We zijn enorm blij met dit resultaat, de inzet van jullie als actievoerders en het enthousiasme waarmee iedereen in actie kwam voor een wereld zonder type 1 diabetes.  Hieronder kan je het allemaal terug kijken. Van de live Q&A met wetenschappers, JDRF international, toffe acties, video’s en meer: je hoeft niets te missen.   Kijk de uitzending terug 
Lees meer
Bekijk alle

Jeroen

04-07-2022 | 09:53 Aan: Team Eefje