Doe mee met de JDRF One Walk 2021

De JDRF One Walk heeft één doel: geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek naar type 1 diabetes (T1D). In Nederland leven meer dan 120.000 mensen met type 1 diabetes. Zij ervaren iedere dag de enorme impact van deze ziekte. JDRF financiert wetenschappers die zoeken naar een oplossing voor type 1 diabetes. Wereldwijd werken wetenschappelijk onderzoekers aan de genezing van type 1, maar dat is alleen mogelijk met jouw hulp.

Meedoen is eenvoudig

  • Loop, ren of fiets: start jouw eigen sportieve uitdaging voor de JDRF One Walk. Kies waar en wanneer het jou goed uitkomt en zorg dat je voor zaterdag 19 juni zoveel mogelijk geld ophaalt. Vraag vrienden, familie en iedereen die je kent om jou te steunen voor wetenschappelijk T1D-onderzoek. Deel ondertussen op je eigen actiepagina hoe het gaat met jouw actie: zo blijft iedereen op de hoogte.
  • Bedenk jouw eigen uitdaging: ga tennissen, hoelahoepen, zeilen, bakken of zwemmen… Het maakt niet uit wát je doet, als je er maar geld mee op kan halen. Loop op je handen bijvoorbeeld of brand je eigen koffie, zoals Sebastiaan.

Doe mee

In actie komen is makkelijk. Dit moet je doen:

  1. Meld je aan via de button hierboven.
  2. Maak je eigen actiepagina aan en vul deze met jouw verhaal.
  3. Link je Strava-account (eventueel) aan je actiepagina.
  4. Deel je actie: laat iedereen weten dat jij geld ophaalt voor de genezing van T1D.

Twijfel je nog?

Dat is niet nodig. Meedoen aan de JDRF One Walk is makkelijk en een actiepagina heb je zo aangemaakt. Mocht het toch niet lukken, dan helpen we je natuurlijk graag. Bel ons (+31 33 200 31 48) of stuur een mail naar info@jdrf.nl.

Wil je geen actie starten, maar wel bijdragen aan de oplossing voor type 1 diabetes? Doneer voor wetenschappelijk onderzoek. Ook dan steun je onze weg naar een wereld zonder type 1. Gebruik de button hieronder om een donatie te doen.

Doneer

De slotdag

Op zaterdag 19 juni komen we samen tijdens de JDRF One Walk 2021. Op deze dag brengen we alle actievoerders, sponsoren, donateurs, wetenschappers en iedereen die bij wil dragen aan wetenschappelijk onderzoek naar type 1, samen. En dit jaar is de tiende JDRF One Walk in Nederland, dus het wordt een speciale editie!

Het programma van de JDRF One Walk 2021 staat nog niet vast, maar we zorgen sowieso dat het een volle dag wordt online of offline. Hoe dan ook: de JDRF One Walk 2021 wordt fantastisch.

Lees meer Lees minder
van totaal € 150.000 (37%)
Wij hebben samen al 552 km afgelegd

Nog te gaan

Bekijk alle

Schrijf je in via de 'Start een actie' knop!
Je kan jezelf en anderen inschrijven. Ook krijg je direct de mogelijkheid om een persoonlijke (team) actiepagina aan te maken waarmee je donaties kan verzamelen en stappen kan zetten op weg naar een wereld zonder type 1 diabetes.

Inschrijven
Bekijk alle

David

14-05-2021 | 16:16 Aan: Door (h)eerlijke koffie te drinken diabetes de wereld uit wandelen! Koffie met suiker heeft een heerlijk zurige bonen koffie